Ali İPEKÇİ - Okul Müdürü

2002 yılında Ankara - Altındağ Beşikkaya İlköğretim Okulu´nda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladım. Bu okulda Türkçe Öğretmeni olarak görev yaparken meslek hayatımın üçüncü yılında okulun müdür yardımcısı olarak görevlendirildim ve okul yöneticiliğine ilk adımı attım. Milli Eğitim Bakanlığının 2006 yılında açtığı Eğitim Kurumları Müdür Yardımcılığı sınavını kazandım. 2006 - 2012 yılları arasında Ankara - Nallıhan Sakarya İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcısı olarak görev yaptım. Milli Eğitim Bakanlığının 2011 yılında açtığı Eğitim Kurumları Müdürlük Sınavını kazandım ve bu sınava dayalı olarak yapılan atama sonucu Ankara - Kahramankazan Yıldırım Beyazıt Ortaokulu´na okul müdürü olarak atandım. 05/03/2012 - 03/07/2020 tarihleri arasında Ankara - Kahramankazan Yıldırım Beyazıt Ortaokulu´nda okul müdürü olarak görev yaptım. Yıldırım Beyazıt Ortaokulu´ndaki  8  yıllık görev süremin dolmasından  dolayı kendi isteğimle  Ankara - Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu´na okul müdürü olarak atandım. 03/07/2020 tarihinden itibaren Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu´nda okul müdürü olarak görevime devam ediyorum.