Kazan İmam Hatip Ortaokulu

Satı Kadın Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 18 Kahramankazan/Ankara
Vizyon
Öğrencilerimizin; çağdaş anlayış içerisinde bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi kullanabilen, kalıcı, istenilen ve örnek davranışlar geliştiren, Atatürk ilkelerine-inkılâplarına bağlı, ahlaklı, vatan ve millet sevgisiyle dolu, sporu bir uğraş değil de bir kültür, bir felsefe kabul eden, en az bir yabancı dil bilen, Türkçe´yi güzel, doğru ve etkili kullanabilen; sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek, toplumsal sorunlara duyarlı, okuyan, araştıran, teknolojik yeniliklere açık, yaratıcı ve üretken, sürekli kendini geliştiren, çalışma ve dayanışma alışkanlığı kazanarak takım ruhu ile hareket edebilen, orta öğretim kurumlarına etkin olarak hazırlanan, etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik, laik sosyal bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Atatürk ilkeleri, Anayasa ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda hareket eden, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen, aktif öğrenme yöntem ve tekniklerini kullanan; öğrencilerini orta öğretim kurumlarına hazırlayan ve onları topluma aktif uyum sağlayan, mutlu, üretken, çağdaş, sosyal- kültürel- bilimsel alanlarda çalışmalar yapan, kendine güvenen kişiler olarak yetiştiren; Çevre kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde çalışan, dünya normlarında bir kurum olabilmek için varız.
Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu
Saatler
Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma Günleri 08.40 - 15.25 Çarşamba Günü 08.40 - 16.10
Doğal Gaz
Ulaşım
Ankara´dan EGO ve Özel Toplu Taşıma araçlarıyla Kazan Satı Kadın Parkında inilerek gidilebilir. Kazan´dan şehir içi dolmuşla Satı Kadın Parkında inilerek gidilebilir.
Kahramankazan Satı Kadın Mahallesindedir
İl Merkezine 50 km ,İlçe merkezine 1.6 km dir.