ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Kazan İmam Hatip Ortaokulu

May

Hayısever insanlarımızın sponsorluğunda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Konya'yı gezdiler.

Bu gezide öğrencilerimize destek olan hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyoruz.

May

7-F sınıfı öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Naciye TIRINK ve İlknur KARAKAYA rehberliğinde ve refakatinde Kayı Camiini ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz camii ziyareti sonrası camii bahçesinde piknik yapıp, oyunlar oynadılar.

May

5-A, 5-B, 5-D, 5-E, 5-F, 6-D, 7-F sınıfı şube rehber öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin yardımları ve çabaları ile  Arakan'da 3  su kuyusu açtırıldı.

May

2023 - 2024 eğitim - öğretim yılında üçüncüsünü düzenlediğimiz 3. geleneksel "Anne - Baba Benimle Hadis-i Şerif Oku!.." projemizin sınavı Okulumuzda yapıldı.

Yarışmada emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Merve DOĞRUGÖREN, İlknur ÖZCAN, Naciye TIRINK, Salih MUTLU, Mücahid DOĞRUGÖREN öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Yarışmaya katılan velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz, onları tebrik ediyoruz.

May

İlçe birincisi olarak ilçemiz Kahramankazan'ı Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Ankara İl Finalinde temsil etme hakkı kazanan 3 öğrencimiz yarışmada Okulumuzu ve ilçemiz Kahramankazan'ı başarı ile temsil ettiler.

Öğrencilerimiz Ahmet Arda VARLIK'ı, Feyza Ülkü ÖZTÜRK'ü, Kübra BAŞ'ı tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimize emek veren Melek GÖK, Mustafa ÖZAY, iBRAHİM GÖK öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Her hafta çarşamba günü akşam Okulumuzun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Salih MUTLU ve Mücahid DOĞRUGÖREN tarafından öğrencilerimize ilmihal ve Hadis-i Şerif sohbetleri yapılıyor.

Sohbet sonrası sohbete katılan öğrencilerimize ikramlarda bulunuyoruz.

Nis

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız 26 Nisan 2024 Cuma günü Okulumuzda açıldı.

Bilim fuarımız Kaharmanakazan ilçe protokolü, veliler ve öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.

Bilim Fuarımızda ememği geçem öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemelik ve  Çocuk Bayramı okulumuzda biribirinden güzel etkinlikler ve yarışmalar ile kutlandı.

Nis

Okullar Arası Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmasında 3 öğrencimiz  BİRİNCİ, 1 öğrencimiz İKİNCİ, bir öğrencimiz ÜÇÜNCÜ oldu.

3 öğrencimiz yarışma birincisi olarak Ankara Okullar Arası Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmasında ilçemiz Kahramankazan'ı temsil edecek.

Yarışmaya katılan 15 öğrencimize Okulumuzu başarıyla temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz, madalya kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimize emek veren Melek GÖK, Mustafa ÖZAY, İbrahim GÖK öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ankara Okullar Arası Akıl ve Zeka Oyunlarına katılacak öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz ve kız sınıflarımızın sınıf şube rehber öğretmenleri rehberliğinde ve refakatinde kız öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte Okulumuzda iftar yaptılar.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimize ve kız sınıflarımızın sınıf şube rehber öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimiz için robotik kodlama kursumuz başladı.

Nis

Okulumuz Matematik Öğretmenleri Fakiye EKİCİ KARAHAN ve Okan YILMAZER rehberliğinde 5. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen Çarpım Tablosu Strateji ve Bilgi Yarışmasının şampiyonları ödüllerini aldılar.

Nis

5. sınıf erkek öğrencilerimiz sınıf şube rehber öğretmenleri Abdullah ERDOĞDU, Okan YILMAZER ve Salih MUTLU rehberliğinde ve refakatinde iftar yaptılar.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kahramankazan ilçe programını Okulumuz hazırladı.

Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Her hafta çarşamba günü akşamı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Salih MUTLU ve Mücahid DOĞRUGÖREN tarafından ilmihal ve Hadis-i Şerif sohbetleri yapıyoruz. "Çarşamba Buluşmaları" adını verdiğimiz etkinliğe Okulumuz öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katılıyor. Sohbet sonrası ikramlarda bulunuyoruz.