May

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan sınav senaryoları Okulumuz öğretmenleri tarafından dikkatli bir şekilde incelenmiş ve 2023-2024 eğitim – öğretim yılı 2. dönemi 2. sınavlarında Okulumuzdaki sınavlar için aşağıdaki senaryolar seçilmiştir.

Sınavlarda öğretmenlerimizin seçtiği senaryolardaki kazanımlardan sorular sorulacaktır.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan sınav senaryolarının çizelgeleri ve Okulumuzda yapılacak sınavlar için seçilen senaryolar aşağıda yayımlanmıştır.

Çizelgelerde yazılı olmayan dersler için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından senaryo / senaryolar hazırlanmamıştır. Bundan dolayı aşağıdaki çizelgede yazılı olmayan derslerin sınavları Okulumuz öğretmenlerinin hazırlayacağı açık uçlu sorulardan oluşacaktır.

Nis

Okulumuzun 2023 - 2024 eğitim - öğretim yılı 2. dönemi 2. sınavlarının sınav takvimleri aşağıdadır.

Mrt

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan sınav senaryoları Okulumuz öğretmenleri tarafından dikkatli bir şekilde incelenmiş ve 2023-2024 eğitim – öğretim yılı 2. dönemi 1. sınavlarında Okulumuzdaki sınavlar için aşağıdaki senaryolar seçilmiştir.

6. sınıf öğrencilerinin TÜRKÇE ve MATEMATİK 1. sınavları  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından; SOSYAL BİLGİLER ve FEN BİLİMLERİ sınavları Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her öğrencinin kendi okulunda yapılacaktır.

Mrt

Okulumuzda 2023 - 2024 eğitim - öğretim yılı 2. dönemi 1. sınavları 25 Mart 2024 - 5 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 26 Aralık 2023 Salı günü yapılacak ülke geneli ortak sınav kılavuzu yayımlandı.

Ara

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan sınav senaryoları Okulumuz öğretmenleri tarafından dikkatli bir şekilde incelenmiş ve 2023-2024 eğitim – öğretim yılı 1. dönemi 2. sınavlarında Okulumuzdaki sınavlar için aşağıdaki senaryolar seçilmiştir.

6. sınıf öğrencilerinin TÜRKÇE ve MATEMATİK 2. sınavları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 26 Aralık 2023 Salı günü her öğrencinin kendi okulunda yapılacaktır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatıyla Okulumuzda 2023 - 2024 eğitim - öğretim yılı 1. dönemİ 2. sınavları 25 Aralık 2023 - 8 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekm

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan sınav senaryoları Okulumuz öğretmenleri tarafından dikkatli bir şekilde incelenmiş ve 2023-2024 eğitim – öğretim yılı 1. dönemi 1. sınavlarında Okulumuzdaki sınavlar için aşağıdaki senaryolar seçilmiştir.

Çizelgelerde yazılı olmayan dersler için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından senaryo / senaryolar hazırlanmamıştır. Bundan dolayı yukarıdaki çizelgede yazılı olmayan derslerin sınavları Okulumuz öğretmenlerinin hazırlayacağı açık uçlu sorulardan oluşacaktır.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatıyla Okulumuzda 2023 - 2024 eğitim - öğretim yılı 1. dönemİ 1. sınavları 30 Ekim 2023 - 10 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

KAHRAMANKAZAN KAYMAKAMLIĞI

KAHRAMANKAZAN İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURUSU

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun aldığı karar gereği, Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 19 Ekim 2023 Perşembe günü, saat 14.30'da, yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda ise 23 Ekim 2023 Pazartesi günü, saat 14.30'da, okulumuzun konferans  salonunda yapılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler, toplantıya katılmanızı rica ederim.

Ali İPEKÇİ

May

Ara

2022 - 2023 eğitim - öğretim yılı 1. dönem 2. sınavlarının tarihlerini öğrenmek için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

T.C.

KAHRAMANKAZAN KAYMAKAMLIĞI

KAHRAMANKAZAN İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURUSU

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun aldığı karar gereği, Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 20 Ekim 2022 Perşembe günü, saat 14.00'de,yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda ise 27 Ekim 2022 Perşembe günü, saat 14.00'de, okulumuzun konferans  salonunda yapılacaktır.

Ali İPEKÇİ

SAYIN VELİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİMİZ,

04 - 20 Temmuz 2022 tarihleri arasında 8. sınıf öğrencilerimiz için liselere yerleştirme tercihlieri yapılacaktır.

Bu tarihler arasında tercihlerin mutlaka yapılması gerekmektedir.

Tercihler için Okulumuzun idarecileri ve Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Zülbiye KÖKEN sizlere yardımcı olacaktır.

Tercih döneminde Kahramankazan dışında olan velilerimiz ve öğrencilerimiz, bulundukları yere en yakın bir ortaokula giderek tercih başvurusu yapabileceklerdir.

Tercihler için Okulumuz idarecileri ve Rehberlik servisi ile mutlaka görüşünüz.

2022 LİSELERE YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZUNU AŞAĞIDA YAYIMLIYORUZ. KILAVUZU MUTLAKA İNCELEYİNİZ.

2022 TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ