2023 - 2024 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ 1. SINAVLARINDA ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SINAV SENARYOLARI

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan sınav senaryoları Okulumuz öğretmenleri tarafından dikkatli bir şekilde incelenmiş ve 2023-2024 eğitim – öğretim yılı 2. dönemi 1. sınavlarında Okulumuzdaki sınavlar için aşağıdaki senaryolar seçilmiştir.

Sınavlarda öğretmenlerimizin seçtiği senaryolardaki kazanımlardan sorular sorulacaktır.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan sınav senaryolarının çizelgeleri ve Okulumuzda yapılacak sınavlar için seçilen senaryolar aşağıda yayımlanmıştır.

Çizelgelerde yazılı olmayan dersler için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından senaryo / senaryolar hazırlanmamıştır. Bundan dolayı aşağıdaki çizelgede yazılı olmayan derslerin sınavları Okulumuz öğretmenlerinin hazırlayacağı açık uçlu sorulardan oluşacaktır.

6. sınıf öğrencilerinin TÜRKÇE ve MATEMATİK 1. sınavları  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından; SOSYAL BİLGİLER ve FEN BİLİMLERİ sınavları Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her öğrencinin kendi okulunda yapılacaktır.

OKULUMUZDA YAPILACAK SINAVLAR İÇİN ÖĞRETMENLERİMİZİN SEÇTİĞİ SENARYOLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKÇE İÇİN TIKLAYINIZ

MATEMATİK İÇİN TIKLAYINIZ