Tem

2022 - 2023, 2023 - 2024, 2024 - 2025 eğitim - öğretim yıllarında Kahramankazan'da oturan Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini  taşımak üzere "Taşımacı" temin edilecektir. İlgililer aşağıda belirtilen tarihlerde  açık adresi  aşağıda yazılı  Okul Müdürlüğümüzden şartname alabilirler, tekliflerini Okul Müdürlüğümüze verebilirler.

Ali İPEKÇİ

A. İŞİN NİTELİĞİ VE YERİ:

Kahramankazan'da oturan Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini taşıma işi.

B. ŞARTNAME VE EKLERİ NEREDEN HANGİ ŞARTLARDA ALINACAK:

Şartname ve ekleri 19/07/2022 Salı günü, saat 17.00'ye kadar Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğünden alınabilir.

C. SERVİS ÇALIŞTIRMA İŞİ NEREDE, HANGİ TARİH VE SAATTE YAPILACAK:

Servis çalıştırma işi 20/07/2022 Çarşamba günü, saat 10.30'da Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenler Odasında yapılacaktır.

D. İSTEKLİLERDE ARANILAN BELGELERİN NELER OLDUĞU:

Şartnamede mevcut.

ADRES: Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu

Satıkadın  Mah. Cumhuriyet Cad. No:18         Kahramankazan –ANKARA

KAHRAMANKAZAN İMAM HATİP ORTAOKULU

TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU

Mrt

2021 - 2022 eğitim - öğretim yılı 2. dönem 1. sınavlarının tarihlerini öğrenmek için aşağıdaki linkleri tıklayınız.